Banuiesc ca anu,l 2018 nu va insemna anul unirii cu Romania, in schimb va fi anul in care socialistii de la PSRM vor deveni majoritari in parlamentul republicii Moldova. Ar fi sanse de unire, dar nu vad inca nicio miscare mai ampla in cele doua tari romanesti, in schimb vad cum se amplifica lupta iredentisitilor maghiari impotriva statalitatii Romaniei. ca picatura chinezeasca, bazati in proportie de 90% pe minciuni si falsuri istorice sau economice, ajutati de nemultumirea generala, ei lupta pentru destabilizarea tarii.

Anul centenarului si iredentistii maghiari

Poate ajuta separatismul sau autonomia Ardealul sau Tinutul Secuiesc? Cu siguranta ca NU. Dar cui ii pasa cu adevarat de bunastarea tuturor? In mod evident ca UDMR a tinut asa zisul Tinut Secuiesc intr-o stare precara, nedezvoltata. Asta pentru a putea folosi asta ca arma politica. Cine se mai indoieste ca liderii UDMR s-au imbogatit fiind mereu la guvernare? Cine nu stie ca deja au universitati 100% in limba maghiara , desi te intrebi: de ce le trebuie asa ceva, daca peste tot in lume se merge pe unitate – adica universitati mixte, cu sectii de limba maghiara si de limba romana?

Oare nu poate preda un profesor maghiar in limba romana? oare este o problema daca sunt si pre de limba romana la o facultate maghiara? Evident ca sunt false probelem pe care le revendica liderii UDMR, acum am ajuns la incitarea la „independenta” dupa modelul Cataloniei! Am si primit avertizari ca aici se va ajunge, liderii maghiari fiind cei mai aprigi sustinatori ai separatistilor din Bacelona – si nu numai! oare majoritatea romanilor din Ardeal sunt constienti ce va urma daca maghiarii de la UDMR vor avea nu 5% din 55% intr-un parlament ardelenesc?

Basarabia e Romania

Anul centenarului și iredentiștii maghiari