UDMR a distrus economia si democratia in Romania prin participarea la guvernare alaturi de toate partidele, indiferent de orientarea lor. In mare parte dezastrul economic si politic din Romania se datoreaza UDMR-ului si a celor ce au votat la toate alegerile in masa. Nu stiu daca maghioarii realizeaza ca nu au castigat nimic prin astfel de vot, in schimb membrii de sus ai UDMR s-au imbogatit pe spinarea celor din Harghita si Covasna.

UDMR a distrus economia si democratia in Romania prin participarea la guvernare

De ce avem cele mai proaste drumuri in Harghita si Covasna? Pentru ca desi au fost la guvernare, iar la conducerea judetelor la fel, s-au ocupat numai de furat. Prin alaturarea de PSD sau PDL sau PNL, indiferent de culoarea politica dar sa le dea un os de ros, UDMR a distrus si tara dar si minoritatea maghiara din Romania. Sa vedem traseul politic al UDMR-ului incepand din 1996 cand Iliescu a pierdut majoritatea pentru prima oara ( ne amintim ca primele doua legislaturi au apartinut lui Iliescu cu diverse nume ale PSD-ului de azi).

In 1996 UDMR s-a alaturat CDR-ului, fiind pentru prima data la guvernare si de atunci nu a mai plecat decat pentru perioade scurte de timp. Dupa democrati intre 2000 si 2004 a fost langa  PSD+PUR, fiind prima coabitare cu fostii comunisti.  Intre 2004 si 2008 a fost la guvernare alaturi de cei de la DA, iar apoi au intrat in guverne de fiecare data cand acestea se remaniau, astazi facand in continuare parte din guvernul PSD a lui Liviu Dragnea!

UDMR si PSD

UDMR a distrus economia si democratia in Romania prin participarea la guvernare