Aurelia Ion, o studenta la medicina ca oricare alta, sau poate ca putin diferita, caci Aurelia Ion facea voluntariat, muncea gratis pentru a slava vietile altora. Aurelia a venit pe lume dupa revolutie, in deplina libertate, dar s-a stins la numai 23 de ani, din cauza nepasarii celor de la guvernarea Romaniei. Cand a venit vremea sa fie salvata, am aflat iarasi si iarasi ca suntem o tara condusa de incompeltenti.  De la cel mai inalt nivel si pana la ultimul functionar din ministere si institutii bugetare.

Cine munceste si se jertfeste in Romania, omul de rand, cel care nu merita un 4×4 nici macar pentru a merge pe munte sa salveze vieti, care nu merita adus cu avionul, nici cand este omorat de nestiinta si nepasarea celor de la conducerea aviatiei. Aurelia Ion a murit si a fost astazi ingropata, insa sper ca nu va muri odata cu ea lupta noastra impotriva incompetentilor si nu vom ingropa sistemul sanitar fara sa luptam cu Ponta si guvernul sau. Zic de Ponta pentru ca el are sansa sa fie la guvernare, putea fi [ si poate va fi ] altcineva.

Ar trebui sa luam exemplu de la vecinii din Ucraina, sa nu intram in case pana nu se rezolva macar problema finantarii sistemului medical. Zic se rezova, nu se minte ca „vom lua toate masurile”, sa le ia, sa-i vedem jos pe cei responsabili de moartea celor doi, si cand zic jos, nu ma refer la parterul ministerului, ci la groapa de gunoi a bugetului, adica afara din slujba statului pe care l-au dezonorat.

Aurelia Ion