Site-ul Retete Culinare a reusit sa ne surprinda cu cateva idei trasnite de sandwich-uri, iar noi am decis sa dam mai departe ceea ce ei au oferit citorilor. Ba mai mult, va provocam la o „batalie culinara”, sa vedem daca moldovenii reusesc sa aiba idei si mai trasnite, care sa ne inveseleasca in timp ce luam micul dejun.

Cum sa mancam mai sanatos – mai vesel

Am incercat si noi acasa ideea, nu va pot spune ce bucurie este pentru cei mici sa vina acum la masa.

Ca sa revenim la ideea de inceput, speram sa primim cat mai multe sugestii despre modul in care putem sa ne ornamentam masa, fara a fi mari bucatari.

De curand am fost la o nunta, nu spun ca masa nu a fost impodobita frumos, insa cred eu ca daca s-ar fi ales un aranjament ca cel din poza noastra, sau daca pentru „minuturi” ar fi ales cateva idei in genul celor prezentate de site-ul Retete culinare, ar fi fost mai frumoas. Sau cel putin mai distractiv, caci de ce mergi la o astfel de sarbatoare? Ca sa te distrezi!

Sau macar in weekend, cand intreaga familie este reunita, ar putea impreuna sa pregateasca masa, sa-si lase fantezia sa lucreze, si astfel pe langa o masa delicioasa, mai avem si o reuniune familiara de toata frumusetea.

Sau poate sunt eu prea „copilaros” si inca mai astept de la cei din jur sa zambeasca, chiar daca ziua de munca a fost grea, obositoare? Nu stiu, sper sa-mi spuneti voi cum v-ar place sa stati la masa. Posaci si suparati, sau numai privind la bucatele de pe masa sa va simitit plini de energie (pozitiva)!