Daca ati urmarit cu atentie ce s-a spus in articolul despre Black Friday acum cateva luni atunci cu siguranta va intrebati care vor fi magazinele ce ofera reduceri la Chisinau in 2014. Febra reducerilor i-a cuprins si pe moldoveni, acum ca deja ne-am obisnuit cu reduceri adevarate oferite cu ocazia ultimei vineri din noiembrie.  Indiferent ca va doriti echipamente electronice, gadget-uri sau aparate electro-casnice, cu ocazia mega reducerilor de Black Friday le veti putea avea la preturi cu cel putin 30% mai mici. Astfel marile magazine spera sa faca in vinerea neagra vanzari record si sa-si fidelizeze asfel clientii.

Lista magazinelor cu reduceri de Black Friday in Chisinau

Desi ne-am fi asteptat ca pe lista marilor magazine ce ofera reduiceri cu ocazia zilei de Black Friday sau sa vedem cum site-urile de vanzari online sa isi faca reclama cu mult inainte de sosirea evenimentului, iata ca nu se intampla asa. Cine pierde? Evident ca magazinul respectiv, caci cel putin 20% dintre cititorii site-ului All Moldova ar fi cumparat ceva inainte de Craciun. Poate ca dupa ce vor constata ca era normal sa-si faca reclama la noi sau daca voiau ceva mai vizibil, puteau alege portalul 4-MD.Info – cel mai citit portal de stiri din Moldova!

Ce va recomand eu este sa va cumparati un smartphone sau un televizor led cu diagonala de cel putin 70 de centrimerti. Nu va recomand sa achizitionati inca un smart TV pentru ca sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera, insa un ultra HD merita. Eu deja am pus ochii pentru Black Friday pe un televizor Toshiba pe care o sa-l montez pe peretele din sufragerie!

Smartphone rusesc

Smartphone rusesc

Esti unul din magazinele ce ofera reduceri de black Friday la Chisinau sau Balti? Oriunde in Modova esti, noi iti publicam pe loc oferta aici pe site!