In fiecare an sute sau chiar mii de tinere se casatoresc, devin mirese si au cu toate aceiasi problema, cum sa se coafeze, pentru a arata cat mai minunat l acea mai importanta zi din viata lor. Daca pentru rochia de mireasa exista anumite restrictii, de mult eori de ordin financiar, cand vine vorba de coafura unei mirese, nici una nu face rabat de la calitate.

In sprijinul viitoarelor mirese, am decis sa venim cu cateva idei de coafuri, care speram noi sa va fie de folos. Si ca sa fie totul dus pana la capat, am dori ca pe pagina noastra de FaceBook sa postati poze cu voi, imbracate in mireasa, sa putem sa admiram coafura aleasa de voi.

Evident ca o coafura trebuie sa tina cont de lungimea parului, de forma fetei si de modul cum sunteti imbracata la nunta dumneavoastra.

Scopul articolului este sa va convingem sa ne trimiteti poze cu cele mai interesante coafuri alese de voi, noi am dat doar cateva exemple, care nici pe departe nu pot fi la fel de frumoase ca cele pe care le vom primi de la miresele de anul acesta.

Coafura miresei trebuie sa scoata in evidenta chipul ei, sa arate tuturor cat de fericta sunteti si cat de frumoasa. Este cadoul pe care il oferiti sotului si intregii familii, cu ocazia nuntii. Va asteptam cu drag pozele, indiferent cat de extravaganta este coafura, sau dimpotriva, cat de simpla este coafura pe care ati ales sa va infrumuseteze ziua nuntii.