Am trait s avad si lucrur mai hazlii decat cel publicat de Realitatea, insa cred eu ca trebuie sa vedeti si voi cum mor mortii si cum se ranesc mortii in Hargita. Asta trebuie sa fie sensul titlului de pe portalul Realitatea, ca numai in Harghita mortii se pot rani sau pot chiar muri, daca pica in prapastie.

Mortul ranit din Harghita

Poza spune tot, eu unul am ramas fara cuvinte. De obicei sunt un tip acid, dar fiind joi, prima zi inainte de vineri, Harghita fiind un judet din regiunea care va fi ea, dupa regionalizarea Romaniei, micul romanesc nu are rival in lume dupa victoria de la Bruxelles, deci cuvintele sunt de prisos.

Mai aveti astfel de stiri? Vanati tot si dati la taica sa le publice, noi nu avem timp nici sa corectam greselile gramaticale facute din graba de redactorii nostri, dar ne pricepem d eminune sa radem de altii.

E o realiltate crunta, pe net, mortii nu mor intotdeauna, se ranesc apoi fug la TV sa le explice celor de la Realitatea TV ca stirea de pe site-ul Realitatea.net e net superioara celei de la TV.

Ati inteles ce am vrut sa va spun? Sau probabil am fost asa de ambiguu uncat nici eu nu am inteles ce am vrut s ava spun, oricum e o realitate reala ca intre morti si moarte e o diferenta ca de la rapa la cer. Si va dati seama ca daca rapa e adanca, distanta pana la cer e cu atat mai mare, am putea face speculatii cam cat la suta din realitate e pe net si cat pe TV, insa am fi prea carcotasi, asa ca va lasam sa va delectati cu titlul din poza!