De cateva zile blogerii din Romania au lansat un concurs inedit, vor sa demonstreze care este cel mai bun membru al forumului de SEO, tema concursului fiind „O lada de Bere”, care este oferita castigatorului ca premiu. Nu se stie cine va reusi sa devina cel mai bun SEO-ist de pe forumul cu pricina, insa cu siguranta se va demosntra ceva la final.

Concurs „O lada de Bere”

O lada de Bere

Concursul „O lada de Bere” a inceput acum cateva zile” la propunerea unui membru de forum, tema fiind evident evaluarea cunostintelor SEO a celor mai indrazneti blogeri. Portalul e4Ro a facut deja o prezentare a definitiei concursului, care ni se pare excelenta.

Ce este mai bizar in toata aceasta afacere este faptul ca daca pana acum probabil concurenta pentru „o lada de bere” era slaba, se pare ca deja ceva s-a schimbat. Probabil ca asta va fi mai interesant de studiat, de pus sub lupa decat concursul in sine.

Evident ca unii membrii mai vechi au stat sa vada daca evolutia concursului „O lada de bere” este pe placul lor, daca au sanse sau nu de castig, evitand sa se arunce cu capul inainte. Tinerii membrii insa, au dat navala ca la pomana, inscrisi sau nu in concurs, cu totii au acum un site care se intituleaza o lada de bere. Pana si YouTube a devenit acum teren de incercari pentru concurs.

Definitie „O lada de Bere”

Am spus mai devreme ca cea mai buna definitie pentru o lada de bere a fost data de portalul e4Ro aici. Era si firesc sa fie asa, caci unul dintre cele mai bune portaluri de bloging din Romania nu avea cum sa nu gaseasca primul definitia corecta.

O  lada de bere, spre deosebire de butoi, contine mult mai putina bere, naveta respectiva oferind bautorului insetat intre 12 si 24 de sticle de bere, cu varianta intermediara 20 de sticle. Halba de bere este de dimensiuni diferite, dar cea care este in mod normal in Europa de Est omologata este cea de 500 ml. Se mai practica si notiunea de halba de bere la 330 ml sau 250 ml (numit in popor – un tap de bere).

Epilog „O lada de bere”

Finalul concursului de SEO „O lada de bere” va fi pe 30 iunie, dupa ce pe 16 iunie s-a dat startul. Evident ca nu se poate sti de pe acum castigatorul, insa noi credem ca l-am ghicit. Chiar daca unii au cumparat chiar un domeniu pe .com pentru acest concurs, putini si-au folosit un site personal cu autoritate pentru a intra in concurs. Majoritatea spera sa castige printr-o minune „o lada de bere” pusa la bataie de un sugubat. Vom urmari cu interes concursul de doua saptamani a uneia dintre cele mai interesante comunitati de consumatori de bere.