De multa vreme in Romania nu se mai discuta despre salariul mediu asa cum se discuta odata, raportat l acosul zilnic, ci acum se discuta de cat iti mai trebuie ca sa-ti platesti facturile. De unde imprumuti e treaba ta, Ponta se tine de poante, el e multumit de guvernare, totul merge ok din punctul sau de vedere.

Salariu Romanesc

Mai mult, se gandeste cum ar trebui micsorata norma de ore petrecute de parlamentari sau guvernanti la serviciu, fiind mult mai dotati decat majoritatea noastra, e fac intr-o ora cat alti romani in 10. Problema probil sta in aceea ca nu stau nici macar o or ape zi in medie, altfel nu cred ca se poate explica locul fruntas in Europa ocupat de Romania. Adica ultimul.

Stau si ma intreb: oare cat de prosti ne cred ei pe noi? Nu au inteles ca sunt la guvernare, tocmai pentru ca nu prea ai pe cine alege. Daca nu mergem la vot, ei schimba legea si se aleg intre ei.

Recentul scanada (inca incipient) dintre Traian Basescu si Ponta & Antonescu legat de referendumul ce ar trebui sa valideze referendumul care stabilea ca noi romanii ne dorim doar 300 de parlamentari, ne arata cat le pasa lor de ce vrem noi.

Nu inteleg de ce nu iese domnul Ponta sa ne spuna: Mai fraierilor, daca votati la referendum cum imi place mie se pune, daca nu pa si la gara. Nu ma intereseaza ce zice prostimea. Bun sa zicem ca Train Basescu vrea sa le demonstreze ca el lupta pentru popor, ok. Si? Iesim la vot, votam 300 de parlamentari si mai departe? Ponta nu vrea. Punct. Pai nu am mai votat odata, sau jucam alba neagra? Pana cand?