Transportul dintre Republica Moldova si Romania a incpeut sa capete o amploare deosebita, din ce in ce mai multi studenti se duc sa-si faca studiile in Romania, mai multi turisti merg sa descopere frumusetile ce le-au fost imposibil de vizitat pana acum cativa ani.

Cel mai ieftin transport Iasi Chisinau

Transport Iasi Chisinau

Pentru a avea acces la cel mai ieftin mijloc de transport de la Iasi la Chisinau sau invers, ar trebui sa stai si sa cauti informatia pe internet cateva zile.

Portalul nostru impreuna cu e4MD a decis sa iti dea ultima noutate in domeniu: cel mai ieftin transport Iasi Chisinau este cu o masina inchirata pentru minim 4 persoane. Astfel cu 25o de lei poti merge dus intors in conditii perfecte, vei fi luat din fata casei si dus exact acolo unde-ti trebuie, apoi vei fi astepta si ridicat la ora stabilita pentru a te intoarce acasa.

Metoda inchirierii unui transport de 4-6 persoane, cu un SEAT ALHAMBRA sau VW Sharan pare a fi cea mai ieftina solutie, dar si cea mai comoda.

Sa presupunem ca ai nevoie sa depui actele pentru cetatenie, sau sa ridici un pasaport sau cazier de la Iasi. Nu este mai simplu sa cauti cativa colegi de drum pe retelele de socializare? Ai gasit inca trei persoane, ati stabilit cand plecati, puneti fiecare cate 250 delei si plecati lejer la drum.

Cei ce ofera transport in aceatsa maniera vor fi bucurosi s ava aiba drept clienti, noi le dam posibilitatea sa-si posteze numerele detelefon la noi pesite, voi sunati si placati. Nimic mai simplu, mai elegant si fara nici un risc. Noi v-am dat o idee, voi o folositi sau treceti peste ea, dar cu siguranta daca veti sta doar 10 minute sa analizati, veti vedea ca e cel mai ieftin si comod asa.