A fost cutremur in PSD, in mare parte datorita rezultatelor la alegerile parlamentare din 26 mai. DA, imediat cum PSD-ul a pierdut teren Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, iar locurile de la fruntea partidului s-au ocupat imediat. DA, au fost dati jos oamenii lui Dragnea si au revenit personaje vechi. Mai mult, se pare ca revine Victor Ponta, ca membru de partid sau aliat – cat ii convin avantajele, imediat schimba el macazul, daca nu-i convine ceva. Mai mult decat atat, se pare ca Tariceanu a facut nazuri, iar PSD-ul si-a adus aminte ca ar trebui sa i se ridice imunitatea.

Cum se vinde si se cumpara un politician

Cine sunt vandutii? Pai Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu. Primul descoperise ca PSD nu e tocmai un partid ok, acum ca a plecat Dragnea parca i se pare din nou atractiv. O fuziune ceva, domnule Viorel? Cu Calin Popescu e mai clar, asta a fost pus la zid, dar evident ca nu va fi lasat fara imunitate, grupul compact PSD – ALDE – UDMR functioneaza excelent. S-a vazut la inlocuirea lui Dragnea de la Camera. A venit tot PSD-ul, ca asa e in tenis, nu-i asa?

Cum de exact acum si-au adus aminte astia de la PSD ca nu s-a votat ridicarea imunitatii lui Tariceanu? DA mai, acum i0a venit randul, ca au fost multe pe ordinea de zi pana acum. Si gata, minune! ALDE este iarasi prieten la catarama cu PSD. Distractiva a fost mutarea celor de la UDMR, se voiau si ei sefi la camera cu ale lor 20 de voturi. Asa de naivi erau ca isi imaginau ca le si iese? NU, joc de glezne, sa nu zica ca au sustinut PSD. Ca noi nu stim cum sunt ei si cu cine voteaza? Cu puterea ma, NA – sa nu mai zici ca nu stii si data viitoare!

Tăriceanu

Cum se vinde și se cumpără un politician