Serban Nicolae vrea sa devina presedinte, evident nu stiu dac aare si girul PSD-ului, dar este hilar sa-ti imaginezi ca cineva l-ar vota pe senatorul comunist, mai ales in diaspora. Noua sa idee legata de votul electronic a pus pe jar romanii plecati de acasa – mai pe scurt omul PSD-ului considera ca votul electronic este un moft, facut sa le dea prea multe avantaje romanilor din diaspora. Uite ca noua celor plecati de acasa din cauza voastra nu ni se pare un moft ci o necesitate.

Serban Nicolae vrea sa devina presedinte

Se pare ca senatorul PSD Serban Nicolae nu a inteles nimic din votul pentru europarlamentare, iar loveste in diaspora fara sa inteleaga ca in tara au ramas si rudele celor plecati la munca, acele milioane de romani ce se inghesuie la vamele UE in fiecare an de sarbatori sau vara in concedii. Ca viseaza el sa fie propus de PSD la functia de presedinte al Romaniei e una, ca o sa-l puna aia e alta si ca o sa-l voteze cineva e cu totul alta treaba.

Eu unul sper sa fie el candidatul PSD la presedentia Romaniei, da Serban Niciolae – el sa fie si noi promitem ca nu-l votam. Asa ca de la votant ne-electronic la aspirant la fotoliul de primul om in stat. Merge mai „mos” Nicolae? Ai reusit sa superi ghimpele si asta nu te ajuta, garanat, o sa vezi acum reactia celor ce citesc articolul si incep sa-l distribuie – si din tara si din diaspora! Ca poate asa intelegi ca trebuie sa ne respecti!

Șerban Nicolae

Șerban Nicolae vrea sa devina președinte