Daca nu vedeam cu ochii mei credeam ca e o gluma, insa da – Domnica Cemortan isi face partid. evident ca nu stie ce partid, cu siguranta nu va fi presedintele partidului, nu are o doctrina, o politica insa stie ce vrea. Domnica Cemortan vrea sa fie veriga lipsa din lantul trofic, din politica, adica legatura dintre guvern – oricare ar fi el – si populatia saraca din Republica Moldova. Va juca rolul de curea de transmisie – sau telefonul fara fir – si va merge la guvern cu orice problema i se sesizeaza.

Dupa ce Domnica Cemortan a reusit sa isi aduca aportul la scufundarea vasului de croaziera Costa Concordia – nu in mod direct, ci la televezor, acum se viseaza pe wikipedia si in guvern – sau pe langa guvern. Un fel de rol asemanator cu cel de pe langa Francesco Schettino, un capitan destoinic dar putin neinspirat.

Daca Domnica Cemortan nu ne aburea la inceput ca este atacata pe nedrept, ca nu a avut o relatie cu Francesco Schettino si toata mascarada mediatica, cu lacrimi si povesti pentru copii, poate nu ma pufnea rasul la ideea ca Domnica Cemortan isi face partid. Oare de ce nu se apuca de ceva serios, de o munca cinstita, asa cum spune cumnata mea, adepta PCRM-ului – adica la sapa maica, nu la televizor sau pe langa barbati frumosi si mai ales „banosi”. Oricum, daca Domnica Cemortan isi face partid eu ma inscriu in el, pe post de legatura intre ea si FaceBook sau Wikipedia!

Domnica Cemortan Wikipedia