Igor Dodon a gasit iarasi solutia, vrea in Uniunea Vamala, chiar daca republica Moldova a decis sa mearga in Uniunea Europeana. Dupa ce a zbierat ca vrea sa infaptuiasca Republica Federativa a Moldovei, iata-l pe Igor Dodon cu alta aberatie. Am ajuns la concluzia ca Igor Dodon este anti-moldvean, indiferent ce lalaie el pe la televiziuni sau pe la conferinte de presa. Vezi cu ochii tai cum Rusia spulbera tari si popoare, stai cu rusul calere pe tine in tara ta, si vrei sa ne rusifici de tot. Ar fi cazul sa-i facem noi un referendum lui Igor Dodon, sa-i aratam ce vrem si noi, nu doar ce vrea el si Vladimir Putin, care se pare ca-l finanteaza, altfel chiar nu inteleg de ce niciodata, dar absolut niciodata nu are de comentat cand rusiii fac o crima.

Daca-i zici ca rusii au omorat nevinovati, in loc sa-ti spuna ca ii pare rau, ca a fost o greseala ce-ti raspunde Igor Dodon? Ca si americanii au ucis, deci asta e, deportati, omorati cum o fi, doar sa fie Igor Dodon in URSS. Ei bine, s-ar putea sa se sesizeze cineva pana la urma, de lupta anti statalista a lui Igor Dodon, cel care vrea Gagauzia rupta din Moldova, cel care este de acord cu rusii din Transnistria, care ar da si haina de pe el ca sa mai vada o parte din Ucraina in Rusia, cel care vrea sa duca tara la limita prapastiei.

Poti sa taci de 100 de ori, poti a schimbi canalul opri de cate ori apare Igor Dodon si isi face campanie electorala chiar dcca nu suntem in campanie, dar nu poti sa rabzi la nesfarsit prostiile pe care le spune si le face Igor Dodon. Vrei cu rusii? Pleca maica la ei, stai la Moscova si fa-i serenade lui Putin si depune coroane la stauia lui Lenin. Dar nu ne mai freca urechile cu prostii de genul Uniunea Vamala si Republica Federativa a Moldovei. Ma uit la poza lui Igor Dodon dar nu va zic ce parere am, desigur ca va puteti da singuri seama. Solutia pentru Igor Dodon? Ceamadan , vagzal , Rasia!

Igor Dodon ne vrea vanduti la rusi