Selly si-a facut atata reclama ca va lupta pentru invatamantul romanesc incat a fost nevoit sa poarte o discutie cu Ecaterina Andronescu, una dintre cele mai cunoscute persoane care a fost in fruntea ministerului. Greseala lui Selly a fost ca a incercat sa-i puna in carca toate neajunsurile sistemului, iar doamna Abramburica e mai versata decat tanarul vlogger. Asa ca a reusit sa expuna doamna Andronescu doar realizarile sistemului. Asta pentru ca Selly a venit dezinformat – sau informat de pe internet. Numai ca realitatea nu este cea a internetului, este cu totul alta.

Ecaterina Andronescu versus Selly – concluzii

Exemple de o informare precara din partea lui Selly: numarul de elevi care abandoneaza scoala. Minune, in statisticile de pe net sunt facute calculele la fel ca si la listele electorale, romanii nu mai sunt demult in tara, dar ei sunt numarati. La fel si cu alte cifre false, scoase din context. Asa ca desi a castigat dezbaterea domana Ecaterina Andronescu, a fost de fapt prin neprezentare [ a datelor reale ]. Daca Selly stia datele corect, atunci nu marca doamna ministru.

A  doua greseala a lui Selly: a dat vina pe ministrii, desi este evident ca ei dau doar legile, de aplicarea lor se ocupa altii. Asa ca problema nivelului scazut de pregatire din anumitre scoli vine de la profesorii total dezinteresati sau a suplinitorilor slab pregatiti si a indolentei parintilor si evident a elevilor. Nu ma pregateste scoala. Pai te pregateste, dar nu-ti baga in traista! Exemplul meu personal, profesor de informatica la un liceu la care s-a introdus clasa de info, ca sa fie – cel mai slab liceu din oras, unde am avut cateva ore suplimentare acum multi ani. Ghici ce? Imi zice profu’ de mate – pai tu le ceri sa rezolve la informatica ce nu stiu la matematica? Corect, bine punctat!

Alta greseala facuta de Selly: a acuzat-o pe Ecaterina Andronescu ca a fost de patru ori ministru al Invatamantului, doar ca saraca nu a fost decat in primul mandat aproape patru ani, apoi cate putin, deci mare lucru nu a putut face, ba mai mult, mai mult a incurcat numirea ei decat a descurcat. Deci baiete, data viitoare lasa acuzatiile si cauta solutiile, invata ca nu tot ce scrie pe net e si adevarat 100%. Asa-i in televiziune dragul meu, cand inviti pe altii mai smecheri ca tine.

Ecaterina Andronescu versus Selly

Ecaterina Andronescu versus Selly – concluzii