Ziua Nationala a Vinului 2019, editia a 18-a, va avea loc la Chisinau in data de 5 si 6 octombrie si cei ce vor sa ia bilete vor trebui sa scoata cate 200 de lei de persoana pentru prima zi si 250 de lei pentru a doua zi. Evident ca veti participa la degustari, daca punem pe lista cei 65 de vinificatori, cred ca un pahar de la fiecare si ati scos banii investiti pe bilete. Acum vine partea mai grea, daca „cinstesti” cate 50 de grame de la fiecare participant ar iesi peste trei litri de vin, pentru unii prea mult pentru unii insa poate fi prea putin. Biletele le puteti gasi pe iTicket.md,

Ziua Nationala a Vinului 2019, editia a 18-a, Chisinau

In mod cert festivalul vinului de la Chisinau va fi si in acest an o reusita, iar noi vom transmite live de acolo pe parcursul celor doua zile. Pentru cei care nu au mai participat, le zicem ca anul acesta Orasul Vinului va fi mult mai intins decat in anii precedenti, deci va fi loc pentru mai multi participanti. Daca nu vreti sa veniti pentru degustare puteti veni pentru programul artistic, iar daca vi se face sete puteti cumpara un pahar cu vin de la unul dintre vinificatori.

Urmarind planificarea organizatorilor am aflat ca pentru un bilet veti primi „dreptul” de a degusta 11 vinuri si unul favorit, deci 12 tipuri de vin. Mai primiti si 20% reducere pentru produsele Wine of Moldova, o sapca sau un tricou sau ce o mai fi scos la vanzare pentru cei ce nu vor sa uite petrecerea de anul acesta. Asadar participati si voi la Ziua Nationala a Vinului 2019, editia a 18-a, desfasurata evident la  Chisinau. Macar veniti si faceti miscare, bucurati-va de o zi sau doua de weekend alaturi de cei dragi in centrul capitalei.

Festivalul vinului

Ziua Națională a Vinului 2019, ediția a 18-a, Chișinău