De curand am traversat capitala dintr-un capat in altul, am ramas masca de cateva panouri stradale imense cu invitatie la emigrare in SUA prin green-card.md. Pe unul dintre panouri poza a unui oarecare Mc Mike, despre care nici nu am auzit nimic si nici nu am idee cine este. M-am gandit: o fi saracul muritor de foame si accepta orice pentru a face ceva bani.

Mai departe si mai interesant – panouri cu aceiasi reclama dar si cu fete mult mai cunoscute, asa zisele VIP-uri: Olia Tira, Natalia Gordienco, Ionel Istrati. Ma gandesc, ca aceste persoane precis nu sunt muritoare de foame, in capul meu am ideea fixa precum ca persoanele VIP, sau publice, ma rog, cum vrea fiecare sa fie, in primul rand trebuie sa mai aiba si obraz. Eu cel putin as rosi sa mint in mod deschis populatia acestei tari bantuite de saracie, in care fiecare disperat cauta o iesire mai buna din viata grea. Cata nerusinare pentru cativa banuti (poate si nu putini) sa pacalesti oamenii, fanii sa faca ceea ce ei precis nu vor face, adica nu vor emigra in SUA!

In primul rand deoarece emigrarea prin green-card md este o pacaleala!

In al doilea rand am mari dubii, ca aceste persoane ar deveni vedete in SUA!

Acum pentru a va dovedi cata minciuna este in toata aceasta reclama stradala agresiva si revoltatoare va dau informatii detaliate cu privire la modul de a depune o cerere pentru programul „Diversity Immigrant Visa» – loteria vizelor (in engleză Diversity Immigrant Visa sau Green Card Lottery), care dau dreptul de a obtine statutul de rezident permanent pentru emigrare in Statele Unite ale Americii.

SUA atrag emigranti din toata lumea in fiecare an prin programul de emigrare GREEN-CARD in numar de 55000 anual. Acest program este coordonat de guvernul SUA si deci adresa valida pentru depunere de cerere GREEN-CARD este numai cea a guvernului SUA –  http://dvlottery.state.gov.

Despre escrocheriile cu green card facute de firme si alti intermediari este plin internetul – cautati si cititi!

Singura modalitate de a participa la loterie – sa completati formularul de inscriere de pe site-ul guvernului SUA. Aplicarile pe suport de hartie nu sunt acceptate. Prima inscriere pe formularele electronice, pentru a participa la programul anual DV este gratuita. Cererile de inscriere-aplicare on-line sunt foarte simple, dar trebuie sa fie competate cu strictete – cea mai mica abatere de la cerinte le va descalifica.

Cererile de emigrare green-card pentru anul 2015 se pot depune pe aceste site de la 01 octombrie 2013 pana la 02 noiembrie 2013. Informatia cu datele cererilor acceptate pentru loterie se va publica pe acelasi site incepand cu 1 mai 2014.

In continuare as dori sa urez succes tuturor celor, care au hotarat sa aleaga aceasta cale pentru viitorul lor! Mai tin numai sa le propun sa studieze foarte bine istoria tarii, fara doar si poate limba engleza la un nivel cat mai avansat, modul de viata din aceasta tara, sistemul ei de echivalare diplome si sistemul social! Toate aceste cunostinte v-ar fi de mare folos in cazul, cand ati castiga loteria vietii voastre pentru traiul in tara fagaduintei!

new-green-card