Frumusica de la In Profunzime este pe cale sa nasca un mic liberal. Lorena Bogza este gravida, vestea s-a aflat de curand si a bucurat mii de fani. Vestea ca Lorena Bogza este insarcinata, asa cum a spus chiar ea: „Astept un copilas”, tatal coplilului fiind un cunoscut liberal, Iurie Nastas – membru in Consilul Municipal Chisinau.

Lorena Bogza este insarcinata

Lorena Bogza este insarcinata

Data nasterii este aproximata in luna aprilie, Lorna Bogza fiind nascuta in aceatsa luna, iar viitorul tatic candva in apropierea acestei date. Relatia dintre cei doi se pare ca dureaza de sapte ani, de ce inca nu este oficial, nu am aflat nici noi, dar mai imprtant este faptul ca Lorena Bogza si Iurie Nastas se iubesc, iar din dragostea lor a rezultat un pui de om.

Am vrut sa fim primii care va anunta, insa cum vestea a ajuns la toate ziarele si publicatiile online, am zis noi ca e bine si acum.

Dupa zeci de zvonuri, in care se discuta despre relatiile Lorenei Bogza cu Primarul Dorin Chirtoaca sau alti bretendenti burlaci, iata ca misterul s-a spulberat. Ce ste drept, este tot un liberal, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. De ce? Uite asa, ne bucuram daca era apolitic sau din oricare partid, dar am preferat sa spunem ca ne bucuram.

Ne bucuram ca noi suntem cei ce i-am scris prima biografie Lorenei Bogza, inca din 2009. Pacat ca nu am reusit nici noi si nici apropiatii ei sa compelteze mai multe date inclusiv pe wikipedia.

Provocare: hai sa ghicim ce va fi copilul, baiat sau fata si care va fi numele lui. Noi pariem pe fata si pe numele Henrieta. Ce ziceti? Am ghicit? Precis ca numele nu l-am ghicit, insa putem paria ca nu va fi Zveta, Tractorina sau Maia. In rest, lista e deschisa!