Dupa ce a reusit sa cucereasca Romania si Uniunea Europeana, ba chiar si America, faimosul Florin Salam a ajuns sa fie stapanul manelelor si pe plaiurile moldovenesti de peste Prut. Incitat la o nunta tiganeasca din Vulcanesti, raionul Nisporeni, renumitul manelist din Romania a incantat audienta cu muzica sa.

Florin Salam

La nunta la care a cantat  Florin Salam in Vulcanesti, un nuntas mai poznas, a tras cu pistolul in aer, probabil dupa ce a vazut o musca ce isi facea veacul pe meleagurile moldovene. Musca a facut infarct, la fel cum era sa faca si Florin Salam, care si-a scapat microfonul din mana!

Pentru muzica, tata socru a platit in jur de 50 de mii de euro, si chiar daca era post, mirii de 17 si 15 ani au dansat pe masura iubirii.

Mireasa a fost imbracata intr-o tinuta de 7000 de dolari, plimbarea cu limuzina fiind la fel de placuta ca si una cu gondola in Venetia.

Astfel Florin Salam a aflat cum traiesc si se distreaza fratii sai din Republica Moldova, care sunt la fel de generosi ca si cei din Romania. dolarii, euroii si leii curgand asemeni vinului, in valuri la nunta tiganeasca din Vulcanesti, Nisporeni.

Daca va doriti si voi o nunta d epomina, nu ezitati sa-l contactati pe cel mai renumit manelist al secolului nostru: Florin Salam!

Se pare ca este inevitabil ca si concurenta, Guta sau Minune sa isi faca drum de acum in Moldova, banu sunt, tigani si nunti tiganesti cate vrei, ba mai mult, urmeaza botezuri si alte aniversari care trebuiesc serbate doar cu muzica de caliate!

Nirol Pastrama