Tot mai multi moldoveni sunt in cautarea unui transport ieftin de la Chisinau la Iasi, fie pentru a depune documentele pentru obtinerea cetateniei romane, fie pentru perfectarea anumite documente de stare civila, cum ar fi buletinul romanesc sau pasaportul.

Cumpara o Skoda Octavia, super pret!

Am aflat de curand ca exista o firma care a propus un astfel de transport, care poate fi atat de ieftin, incat oferta pare de nerefuzat. Transportul este gratuit pentru cei ce merg in grupuri de cate 6 persoane, astfle cel ce aduce 5 calatori pentru a merge impreuna la aceiasi ora la Iasi, acesta primeste un bilet dus intors gratuit. Deci poti calatori de la Chisinau la Iasi gratis.

Consideram ca existeta unei astfel de oferte de transport ieftin de la Chisinau la Iasi nu trebuia sa lipseasca de pe un site informativ, cum este portalul All MoLdova, mai ales ca in cazul in care plata se face in avans, astepti sa fii luat de acasa, direct din fata usii. Iar la intoarcere, vei fi lasat tot acasa, economisind astfel timp si bani.

Transport ieftin Chisinau Iasi – Orar

Orarul transportului de la Chisinau – Iasi este urmatorul: De luni pana vineri plecare din Chisinau la ora 7 dimineata si intoarcerea de la Iasi la ora 15. In cazuri speciale puteti schimba atat ora de plecare cat si cea de sosire in Chisinau.

In weekend plecare din Chisinau este la ora 8 sau 8:30 iar intoarcerea din Iasi la ora 16 sau 16:30, suficient timp pentru a va rezolva problemele.

Daca oferta vi se pare interesanta, lasati comanda aici, indicand un numar de telefon (care nu va fi facut public), o adresa de email si evident o descriere a programului pe care doriti sa-l aveti (ora plecare, numar de persoane, etc.),