Iata ca avenit si timpul cand in republica Moldova din ce in ce mai multe asociatii de locatari decid sa instaleze  interfoane pentru blocuri Electra, pentru a scapa de mizeria de pe scara blocului, dar mai ales de intrusii care apar ca ciupercile dupa ploaie in scarilede bloc ramase deschise peste noapte.

Interfoane pentru blocuri Electra

De ce anume interfoane pentru blocuri Electra si nu alte tipuri de astfel de aparatura din aceasta categorie? Pentru ca in primul rand acestea sunt de o calitate mult superioara celor importate din China sau Turcia.

Varietatea de modele, garantia in functionare si faptul ca sunt extrem de rezistente au impus interfoanele pentru blocuri Electra pe piata mai multor tari.

In cazul in care alegeti sa va securizati scara blocului cu un aparat Electra cu un dispozitiv de ultima generatie, ce utilizeaza tehnologia Glass, veti beneficia de cateva avantaje, cum ar fi:

# Tehnologia GLASS implica un stil minimalist si ofera o eleganta desavarsita.
# Comanda AUX: deschiderea portii auto sau aprinderea luminii pe casa scarii.

Interfoane Electra

Pentru a deschide usa, nu mai folositi o cheie ci un TAG RFID PROGRAMABIL (producþie ELECTRA), cu coduri de personalizare producator – instalator – client, care permite o multitudine de aplicații ulterioare, permite acordarea unui cod unic pe o scarã de bloc, astfel se elimina costurile de deplasare la clienți la vânzarea tag-urilor post-instalare.

In imaginea alaturata puteti vedea indetaliu ultimul tip de Interfon pentru blocuri produs de Electra, noile interfoane video & audio TOUCH LINE.

Iata un minim de informatii primite de la producator despre aceste sisteme, care pe langa faptul ca va protejeaza domiciliul de intrusi, va asigura si acel confort psihic ata de necesar intr-un oras aglomerat.

Functii:

  • Monitorizare video pe mai multe camere
  • Lista locatari electronica
  • Apel
  • Comunicatie
  • Deschidere usa
  • Acces RFID securizat
  • Conectare in paralel – max. 3 panouri suplimentare