Ion Şoltoianu nu a iesit din arest, desi avocatul sau a facut demersuri in acest sens. Nici sarbatorile de iarna nu au adus noutati in cazul Ion Şoltoianu, care pentru cine nu stie este criminalul care a omorat cu sange rece un politist pe terasa Galaxy din centrul Chişinăului.

S-a incercat de multe ori sa se faca tot felul de speculatii, insa nimeni nu a reusit sa explice complet si corect cum de a scapat prima data bazma curata. Caci din cte stim, inca nu s-a ajuns in Republica Moldova ca in SUA, tragi cu pistolul pentru ca esti nervos, apoi avocatul te scapa pe motiv ca ori erai in auto-aparare, ori cazul mai des intalnit, dincauza medicamentelor, ai avit asa o clipa de nebunie.

Cazul Ion Şoltoianu a socat pe multa lume, inclusiv pe anumiti reporteri de la Timpul, care sunt convinsi ca milionarul din Romania, Dan Şucu, a renuntat sa mai faca investitii in Moldova de frica asasinatelor.

Ne indoim ca asa stau lucrurile, caci criminalii nu prea tin cont de legi, singura problema este daca fac sau nu fac rost de o arma. Recentele evenimente din Statele Unite o demonstreaza.

Interesant este ca si cei de la vipmagazin.md il laudau cu ceva vreme in urma. Ca sa vezi cine alearga dupa stiri de senzatie si cine nu. Nu stii ce sa crezi? Citeste Nr. 59 din Martie 2009. Si vezi ce interesant este sa dai interviuri la revistele din Chisinau.

Sursa imagine: InProfunzime