Ileana Lazariuc este asa cum stiu cu totii fata Anastasiei Lazariuc si nora lui Ion Tiriac. Si bine inteles sotia lui Ion Ion Tiriac si mama a doi copii. Are 30 de ani, deci a copilarit suficient, ba a trecut chiar si pe langa o acuzatie de posesie de droguri.

Ileana Lazariuc

Incidentul cu drogurile l-au scos pe socrul Ion Tiriac din amorteala, acesta desi se fereste de aparitii publice, nelegate de activitatea sa, a lasat totul si s-a prezentat la tribunal. In fine, a trecut. A mai jucat in filmul lui Sergiu Nicolaescu, rolul Zaradei, si desi a filmat nud, se declara legata de acel personaj mai mult decat de oricare altul.

As fi fost nebuna sa refuz acest rol, iar daca domnul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, as accepta imediat.” spune artista.

 Nu stim ce o sa spuna micutii cand colegii lor de scoala se vor desfata cu poze si filme cu Ileana Lazariuc nud, insa ce e frumos ne place si noua. Iar Ileana este superba. Si este Moldoveanca, deci o iertam pentru orice ar face, caci asa trebuie.

Casatoria ei a fost oficiata in mare secret, la un schit de langa Calarasi (Romania). Asa ca in afara de bunica ei trecuta de 9 de ani, in Moldova nu a prea ramas nimeni din actuala familie Lazariuc. Vine des, ata tea cat si mama ei, la spectacole, nu face nazuri, da interviuri destul de usor, merita admirata si respectata.