Iurie Leanca s-a aliat cu comunisti din Romania, apoi se plange ca nu poate trai de raul comunistilor din Moldova. Asta e o alta fata a celui ce parca are numele gresit in pasaport, leanca in loc de fleanca. Sa dai in Presedintele Romaniei, in cel ce a fost neconditionat alaturi de Moldova in drumul ei catre Europa, este sfidator si strigator la cer. MAi ale sca tot tu, fleanca care trancaneste fara sa gandeasca ai venit la Cotroceni smerit, cerand sprijin – desi era clar ca-l vei primi chiar fara sa-l ceri – pentru intrunirea de la Vịlnius.

Stau si ma intreb, vorba lui Buraga – oare cineva din mica Moldova – caci Marea Moldova este peste Prut, acolo unde este si cetatea de scaun a lui Stefan Cel Mare, s-a gandit cum ar fi daca Romania s-ar opune aderarii la UE, sau la acordarea dretului de libera circulatie in Europa moldovenilor? Se gandeste cineva ca fara votul Romaniei – implicit al lui Traian Basescu – Moldova nu poate intra in Uniunea Europeana nici macar in gand?

Rusine Iurie [cati de Iurie is in MD? Leanca, Rosca, Muntean… off Doamne cati au fost si vor mai fi?], restul cuvintelor nu-si au rostul.

Iurie Leanca in 2014