Asa cum stiti Moldova este plina de fete frumoase, iar concursul Miss Moldova din 2014 trebuie pregatit inca de acum, de aceea portalul nostru va face cunostinta cu cele mai frumoase fete inscrise la concursul din acest an, iar voi daca doriti sa aprticipati la cel de anul viitor, va asteptam pe pagina noastar de facebook cu pozele cu care vreti sa concurati. Mai multi admiratori stransi din timp, mai multe sanse ca la anul sa fiti in top.

Zinaida Esepciuc – o tanara de 21 de ani, studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiinţe ale Comunicarii, USM (anul III),  studenta la Facultatea Arte Frumoase, Dirijat Coral, USM (anul III) si studenta la cursul de fotografie a lui Nicolae Pojoga (Regie Film şi TV, AMTAP, anul I). Pe langa toate acestea este si bloggerita, talentata si mai ales frumoasa. O puteti admira in galeria Miss Moldova.

Lapusneanu Cristina – o alta tanara moldoveanca de 21 de ani. De meserie translator de limbi straine engleza-germana. Poate fi admirata si ea in galeria foto de la Miss Moldova.

Victoria Caldarii – o minuntata domnisoara din zodia pestilor, inscrisa si ea la concursul Miss Moldova din acest an. Poza cu numarul trei ii apartine.

Proca Elena – cea de a patra concurenta prezenta in galeria Miss Moldova, pasionata de design interor, dar care si-a propus sa pozeze cat mai mult. Evident am dat doar cateva exemple de cum ar putea sa arate pozele voastre, insa voi decideti cu ce poze sa concurati. Puteti fi provocatoare, zambitoare sau puteti avea un aer misterios, totul este sa va decideti sa concurati!

Dragi cititori, puteti vota si voi pe una din cele patru fete inscrise anul acesta la Miss Moldova, cu siguranta ca cel putin una dintre fete v-a atras atentia!