Iata ca in sfarsit moldovenii pot beneficia de cea mai noua distractie, jocul de paintball a patruns si in Moldova! Pentru cei ce nu stiu in ce consta aceasta distractie le explicam noi pe scurt: este vorba de jocuri cu impuscaturi, dar in loc de gloante se foloseste vopseaua. Adica bile de vopsea, care iti dau senzatia ca jocul este real, mai ales ca de obicei se joaca in natura. Jocul de Paintball est efoarte raspandit in Europa, acum se pare ca au prins si tinerii din Moldova gustul distractiei.

Regula de baza: trebuie sa ai peste 21 de ani, sa vrei adrenalina si cam asta e totul, echipament de protectie, instructaj si ce mai trebuie sa stii se face la poligonul de joaca. Chiar daca noi il numim joc, este d efapt un fel de sport extrem, caci daca vrei ca totul sa fie cat mai real, trebuie sa depui ceva efort, iar daca esti „impuscat” cu o bila colorata inca de la inceput, va trebui sa faci pe „mortul”, asta daca nu te iarta colegii si iti dau sa bei apa „vie”.

Cele doua echipe dotate cu arme speciale -markers – se vor lupta pentru a ramane inviata, adica a scapa de petele de vopsea de pe echipamentul de protectie. Precum se vede si in poza, Paintball-ul presupune un echipament special, ce impiedica ranirea de orice fel. Singura rana posibila e pata de vopsea, care teoretic te scoate din joc daca este intr-o zona asa numita vitala. Poti presupune ca ai mai multe vieti, totul depinde de regulile pe car ele stabilesc de la inceput cele doua echipe ce au decis sa isi petreaca o zi in aer liber la Paintball. Vrei adrenalina? Vrei sa petrec impreuna cu prietenii clipe de neuitat? Vino si tu sa joci Paintball in Chisinau!

Paintball-Moldova