Din ce in ce mai multi moldoveni apeleaza la achizitionarea de mobila la comanda, in primul rand pentru ca deja moldovenii au inteles ca o mobila personalizata este in primul rand mai utila, dar are si avantajul de a se potrivi din ce in ce mai bine cu restul designului din casa proprie.

Una din cele mai noi firme care realizeaza mobila la comanda, de calitate exceptionala, este MobArt. Am vizitat si noi sectia lor de producere a mobilei si trebuie sa spunem ca am ramas profund impresionati. Iata mai jos doar cateva poze, facute cu telefonul mobil, pentru a va face si voi o idee despre ceea ce produc ei!

Daca ai nevoie de mobila la comanda executata de MobArt, lasa-le un mesaj mai jos, ei te vor contacta in cazul in care ai lasat un numar de telefom pentru contact. In cazul in care cei ce viziteaza aceasta galerie se vor inmulti, iar daca mesajele vor fi suficient de multe, vom plasa cu acordul lor si adresa de contact, telefoanele si alte detalii.

Momentan am postat doar aceste poze facute de un operator ALL MoLdova cu telefonul mobil, caci dupa ce am vazut calitatea lucrarilor, am comandat si noi pentru barul de la birou o astfel de mobila. Si am considerat ca trebuie macar mentionati, daca nu cumva si promovati!

Pentru comenzi puteti folosi telefonul de la dispeceratul firmei: 69341742 / 79669095