Poate pare de necrezut, insa in Chisinau una din cele mai cautate meserii este cea de menajera, fiind situata imediat dupa locul unu, ocupat de cea de bona. Daca in Uniunea Europeana, mai ales in Italia sun cautate moldovencele pentru a ingriji batrani, asa numitele badante (ingrijitoare – insotitoare), la Chisinau sunt cautate dadacele si femeile pentru curatenie.

Caut Menajera

Cei ce cauta o menajera la Chisinau angajeaza in permanenta, caci datorita programului prelungit de munca, noua ore petrecute la serviciu si minim doua ore pe drum, gospodinele nu mai au timp de nimic. Daca la ora 7 pleaca de acasa pentru a ajunge la munca, se intorc undeva la 5:30 sau 6 seara. Ce mai poti face in timpul ramas?

Iata ca un nou serviciu, oferit de cel mai citit portal de locuri de munca in domeniul casnic, sta acum la dispozitia Moldovenilor. Aici veti gasi inclusiv locuri de munca pentru Romania sau Uniunea Europeana, deci va recomandam sa va plasati anuntul din timp, pentru a avea cat mai multe sanse sa fiti contactati de angajatori.

Daca iti doresti o menajera in Chisinau, pentru curatenie la birou, in sedii de firma, este indicat sa apelezi la o persoana particulara, aceasta va da dovada de mult mai multa responsabilitate, va fi dispusa sa accepte conditii mai diverse de munca, insa ar trebui sa stiti ca si aceasta trebuie angajata in conditii legale.