De ceva vreme in Moldova se tot lupta cu Vlad Plahotniuc, il cauta peste tot pe de o parte, pe de alta parte, nu-l gasesc. Cine va invinge din razboiul toti impotriva papusarului, nu se stie, insa se stie deja ca acesta are sustinatori. Din lumea showbizz-ului, din Republica Moldova. Si cine sunt ei? Indiana Zlotea şi Nelly Ciobanu.

Sustine Plahotniuc

Cele doua artiste,una mai artista alta mai in devenire, psoteaza si posteaza zilnic poze, link-uri cu un Vlad Plahotniuc zambitor si fericit. Pare cam ciudat, sau cel putin de neinteles. De ce ar face asta? Ar putea sa raspunda „Super-Man” de Moldova, Invincibilul Anti-Mafie, domnul Sergiu Mocanu.

Acelasi Sergiu Mocanu care era mana dreapta a lui Vladimir Voronin, acelasi Sergiu Mocanu care se refugia in Ambasada Romaniei cand spune el ca era vanat de anti-democrati. Acelasi Sergiu Mocanu care isi facea o propaganda electorala la Jurnal TV, si care acum ne este prezentat de aceiasi televiziune „vanduta” lui, ca salvator al Moldovei.

Acelasi Sergiu Mocanu laudat de Stela Popa inca din februarie 2010! Coincidente? Nu prea cred, mai degraba acelasi mod banditesc de a actiona, Dodon cu „Solutia”, Nocanu cu anti-mafia si Plahotniuc pe dedesupt cu atacuri rider, interceptari telefonic si alte astfel de trucuri, destul de ieftine, dar care se pare ca inca prind in Moldova.

Sustine Plahotniuc?

De ce lupta Sergiu Mocanu cu Mihai Ghimpu? De ce lupta Jurnal TV cu acelasi sef al partidului Liberal? Probabil pentru ca ii incurca. Va pun o intrebare care s epare nu i-a venit nimanui in minte, sau i-a venit, dar stiind raspunsul, evta sa o puna.

– Ce se va intampla daca avem alegeri anticipate? Va iesi lumea la vot, si vom avea aceleasi patru partide, teoretic cam cu aceleasi procente. Plus un Mocanu sustinut masiv de Jurnal TV si trustul din  care face parte.

OK, si acum? sa zicem ca vor fi 5 pe scena politica. PCRM, Mocanu si ex-AIE. Cine va guverna? Ciudat, dar se pare ca vom ajunge fix unde suntem, doar cu un Mocanu in Parlament, care nefiind prieten cu AIE, va fi probabil preieten cu Voronin, vechiul sau sef. Pare plauzibil? Sa vina poare vremea cand voi putea spune: V-am zis eu? Sper ca nu!