Era un banc care circula pe internet, legat de faptul ca moldovenii sunt peste tot, ei bine, da – sunt moldoveni si in Irlanda. Portalul e4UK care gazduieste si cateva pagini dedicate moldovenilor ne-a rugat sa facem un apel la moldovenii care citesc site-ul nostru si sunt stabiliti in Irlanda sa caute informatii si pe paginile special create pentru ei de catre comunitatea romaneasca.

Am mai fost informati si despre faptul ca pot oferi moldovenilor din Irlanda un site special doar pentru ei, in cazul in care acestia o vor cere. In acest moment site-ul este unitar, continand informatii ata despre comunitatile din Irlanda dar si din Irlanda de Nord. Din acest motiv veti gasi atat pagina dedicata moldovenilor din Dublin, dar si pe cea destinata special moldovenilor din Belfast.

Pe masura ce numarul de cititori va creste, site-ul se va diversifica, oferind informatii despre comunitatile din alte orase, precum Newcastle sau Cork sau Limerick. In speranta ca v-am facut o surpriza placuta, asteptam moldovenii din Irlanda cu idei, propuneri sau chiar sugestii de imbunatatire a site-ului.

Precum stiti in curand moldovenii vor circula fara viza in tarile din Uniunea Europeana, deci cei ce vor sa viziteze frumusetile din Irlanda o vor putea face si fara a merge in excursii organizate, doar cu pasaportul si banii de buzunar. Deci este momentul sa incepem sa cunoastem Europa.

Moldoveni in Dublin

Moldoveni in Dublin