Am mai scris si probabil ca o sa mai scriem despre televiziunile din Republica Moldova, iar azi a venit randul celor de la Pro TV, care au decis sa ne talie apetitul pentru emisiunea Romanii au talent. De ce s-a decis asa, nu stiu, insa deja ceva scartaie la Pro Tv Chisinau, si scartaie rau. Nu mai vedem serialul Tanar si Nelinistit cand deja ne obisnuisem cu el, emisiuni interesante s-au desfiintat, in schimb vedem reluat la nesfarsit Pro Motor.

Azi la Pro TV Chisinau

Cineva a dorit sa scrie sau sa telefoneze la Pro Tv Chisinau, insa pe site-ul moldovenesc al canalului de la Bucuresti nu gasesti rubrica contact nici daca dai cu lanterna. Cum nu vad ce concurenta poate face emisiunea Romanii au talent altor emisiuni de slaba calitate, ma intreb oare de ce s-a luat decizia sa ne bage pe gat reluarea de acum doia ani de la MasterChef, insa ceea ce vrem sa vedem nu putem.

Programul de azi la Pro TV Chisinau

Ce putem viziona noi azi pa Pro Tv Chisinau, iat aintrebarea ce framanta pe toti. Luni ar trebui sa o vedem pe Lorena Bogza, asa cu burtica la gura. Iar reclame cat se poate de multe, mai multa reclama decat emisiune. Toti discuta dspre situatia din Ucraina, cum afecteaza ea Republica Moldova, Romania si stabilitatea in Uniunea Europeana, la Pro Tv Chisinau e tacere de mormant.

Vrei sa vezi serialul Tanar si Nelinistit? Ia mai stai la coada, sunt alte emisiuni, gen Pro Motor, cu Andrei Tabuica si doua blonde. Nu-ti place? Schimba canalul, desi la ce sa te mai uiti? La TVR Chisinau pentru muzica si iar muzica populara? Prefer Noroc TV.

romanii-au-talent-2014