Aflata recent in Bucuresti, Dianna Rotaru a fost confundata cu Elena Udrea. Evident ca amandoua sunt blonde, trecute de a doua tinerete si foarte prezente in poze provocatoare. Nu stim pentru cine a fost un semn bun, pentru Dianna Rotaru si Elena Udrea? Cert este ca teoretic pentru nici una dintre ele, pentru ca asta inseamna ca desi lumea a auzit de ele, nu stiu suficient de multe ca sa nu le confunde.

Un taximetrist o confunda pe Dianna Rotaru cu Elena Udrea

Dianna Rotaru a fost la Bucuresti pentru a discuta cu producatorul Anei Lesko despre un viitor contract. Aflata intr-un taxi, soefrul a resit sa o confunde pe frumoasa moldoveanca cu frumoasa Elena Udrea. Se pare ca Dianna Rotaru  nu s-a suparat, ba mai mult a inregistrat discutia cu taximetristul roman.

Iar ca totul sa fie si mai spectaculos, poate nu stiti ca Dianna Rotaru  si-a lansat un single nou, Every Night – adica in fiecare noapte. La ce se refera noua melodie va lasam sa descoperiti pe YouTube, desi cred ca stiu la ce va ganditi dopar privind poza de mai jos, in care Dianna Rotaru zambeste provocator.

Ca sa va punem la incercare, ia sa vedem daca ghiciti care dintre cele doua blonde este Dianna Rotaru si cine este alaturi de ea. Iar pentru cei ce doresc postere si poze deosebite cu interpreta, va asteptam pe FaceBook.

Unde este Dianna Rotaru