Pe cine sa sustin eu oare pentru fotoliul de primar in Chisinau, pe Oazu Nantoi sau Dorin Chirtoaca ? Daca e sa pun in balanta ma gandesc ca o sa iasa la egalitate, asa ca va trebui sa aleg viitorul primar de Chisinau dupa alte criterii. Ambii sunt pro-europeni, ambii sunt pro-romani, deci nu asta ar trebui sa fie criteriul de a alege intre cei doi, dar care sa fie atunci acel criteriu care sa ma faca sa ma decid? Poate experienta de viata? In acest caz castiga Oazu Nantoi.

Oazu Nantoi sau Dorin Chirtoaca ?

De ce nu se unesc pro-europenii intr-un partid puternic, care sa le ia painea de la gura celor ca Dodon sau Usatii, nu stiu. Nu stiu nici de ce avem in Moldova doua partide liberale, nu stiu de ce la guvernare sunt altii, nu cei pentru care am votat, nici ce urmareste Voronin nu stiu, insa stiu ca daca cedam pro-rusilor Chisinaul, ne-am ars!

Eu cu cine votez, atat de actual este Caragiale incat ma sperii. Probabil ca cel mai bine ar fi sa-l vedem pe Oazu Nantoi la primarie, cel putin asa vom sti ca va avea si el o privire de ansamblu asupfra politicii reale, cand esti pus la masa cu anti-moldovenii si trebuie sa rezolve problemele nu dupa bunul plac ci dupa legea compromisului.

Sau sa-l lasam primar pe Dorin Chirtoaca, oricum are deja experienta in lupta cu sovieticii de la Primaria Chisinaului? Asta ar insemna sa-l pierdem pe Oazu Nantoi de pe scena politica, grea incercare. Acum daca ma gandesc la Iurie Leanca, parca inclin spre Chirtoaca, dar daca ma gandesc ca ne trebuie un pro-roman mai acid si mai experimentat, parca as vota cu Partidul Popular European din Moldova. Astra doar pentru ca cei de la guvernare au incercat sa se opuna la maxim ascensiunii lor, deci un avantaj pentru ei in ochii mei. Mai vedem, mai discuta, poate aflam cu cine sa votam!

Oazu Nantoi primar de Chisinau

Oazu Nantoi primar de Chisinau