Serafim Urechean se intoarce, insa eu nu inteleg la cine sau la ce. Din cate tin eu minte, domnul Serafim Urechean era prin 2003 – 2011  presedinte al partidului Alianta „Moldova Noastra” , acum vad ca este in echipa lui Vlad Filat si a lui Vlad Plahotniuc. Fara sxa judec pe nimeni, ma gandesc ca daca esti dispus sa-ti pui numele langa cel al lui Plahotniuc, mare pret pe numele tau nu pui. Sau asa e in tarile unde conteaza mai mult onoarea decat functia.

Serafim Urechean se intoarce – dar la cine sau la ce?

Ca fost membru al partidului comunist din fosta Uniune Sovietica il inteleg, nu conteaza mijloacele cat timp vrei sa-ti atingi scopul, iar faptul ca din ditamai partidul Vlad Filat a ales sa sustina un candidat „independent”, spune multe. Nu stiu daca moldovenii vor sa stie ca un fost secretar doi al Comitetului raional al PCM Briceni ajunge iar primar, insa eu unul nu prea mai vreau sa vad „dinozaurii” din nou la putere, prefer tineretul.

Ca fost student la Scoala Superioară de Partid din Leningrad sunt sigur ca domnul Serafim Urechean este uns cu toate alifiile, asa ca nu ma indoiesc ca are raspuns la toate intrebarile, doar ca eu nu vreau sa-i pun niciuna. Tu vrei? Ca presedinte al Curtii de Conturi a Republicii Moldova nu a prea reusit sa se prinda de masinatiile prin care s-au scurs banii moldovenilor in Rusia, asa ca ma indoiesc ca se va putea „prinde” si de acum inainte. Asa ca daca ma intrebi pe mine, eu NU votez cu Serafim Urechean, insa tu poti vota cu cine te lasa inima!

Serafim Urechean se intoarce

Serafim Urechean se intoarce