Ai papagali de vanzare si cauti cumparatori? Acum cu siguranta ca vei gasi unde sa vinzi papagalii tai, nu ai nevoie decat de o poza pe FaceBook cu ei, un mesaj lasat cu email-l pe care-l folosesti pe FaceBook si gata, AllMoldova va prelua automat anuntul din profilul tau. Daca lasi si un numar de telefon, anuntul va fi complet. Nu uiat pretul de vanzare pentru un papagal, pentru ca sa nu fii deranjat in cazul in care vizitatorul nu are banii pregatiti.

Papagali de vanzare

Uite ce papagali frumoasi am cumpprat eu, Riki, Miki si Niki, cei mai frumoasi papagali din lume sunt acum ai mei!

Cum sa-ti ingrijesti papagalul

Iata cateva idei: stiai ca trebuie sa ii tai unghiile? Va trebui sa obisnuiesti papagalul de tanar sa stea linistit cand ai grija de el, daca nu faci asta, va trebui sa te chinui mult mai mult.

Trebuie sa stii ca pentru a avea un papagal ingrijit trebuie sa ai grija si de penajul sau, dar depsre penaj o sa discutam alta data, acum vreau sa-ti dau un sfat: inainte sa folosesti anumite obiecte pentru ingrijirea lui, mai intai tine cateva saptamani in mana acele obiecte, pentru ca el sa se obisnuiasca cu ele, fara a face nimic. Da-i si cate o recompensa cand sta linistit sa te joci cu el! Va ajuta atunci cand treci la treaba!

Sfatul specialistului, sper sa intelegeti ca e neaparat nevoie pentru a avea un papagal sanatos sa faceti asa:

Papagalul se spala cu dusul insa nu cu un jet puternic. Trebuie sa ai grija sa nu-i dai cu apa in fata. Apa nu trebuie sa fie nici prea fierbinte dar nici rece. Se sterge cu un prosop si nu se foloseste feonul.

Asteptam poze cu papagalul tau! Cel mai frumoas papagal va castiga unpremiu surpriza!