Uite ca mai avem un partid liberal in Moldova, o sa fie ploaie de liberali in Basarabia, desi nu stiu de ce toata politica numai liberala nu pare a fi. Nou infiintatul Partid Liberal Reformator din Moldova este format din cei plecati de la Mihai Ghimpu din partid, de ce nu s-au dus ei la alt partid liberal deja existent, al doamnei Pavlicenco nu stiu.

Liberalii reformator si liberalismul

Discursul liberalilor din Moldova este unionist, deci pana la urma era mai placut sa fie unul singur. In fine, asa e politica, o c…a cum spuneau altii mai cu minte, deci probabil ca partidele fiind formate din majoritatea lor barbati, o iubesc mai ceva ca pe mama lor.

Ce nu pricepe populatia este de ce se tot cearta astia de la AIE al nustiucatelea intre ei, nu pricep ca pana la urma vor castiga comunistii lui Voronin.

Republica Moldova este parca deja condamnata la inca 4 ani cel putin de comunism, Laguta va lua pauza, cel putin uite ca avem un castig.

Ce ne facem insa daca primeste Traian Basescu cetatenia Moldovei? Votam cu el, si intram in Uniunea Europeana la sigur? Si cine vrea primeste cetatenia romana si pleaca vois „la Italia” la sters babutele la nas?

aSau mai bine intram in Euro Asiatica luiPutin, mai cedam ceva teritorii neinsemnate din Moldova Transnistriei, in schimbul a cativa metri cub de gaz, si vedem noi in mileniul patru ce o fi de facut mai departe? Pana atunci se va afla raspunsul filozofic si cel stiintific cu privire la limba de stat – stat jos sau stat in picioare!

Sursa foto: Unimedia