Petru Bogatu prezice sfarsitul partidelor cu vechime in Republica Moldova, cum ar fi PL si PLDM. Eu totusi cred ca PL-ul lui Mihai Ghimpu nu va dispare, poate incel mai rau caz va sta putin pe tusa o legislatura. Stiti de ce? Pentru ca este de fapt singurul partid care poate duce Republica Moldova catre unire. De fapt cred cca asta este menirea PL-ului in Republica Moldova, in rest nu-i prea vad mari rezulultate PL-ului.

Petru Bogatu prezice sfarsitul partidelor cu vechime in Republica Moldova

PLDM-ul va sfarsi cu siguranta daca nu-si gaseste un lider care sa-l scoata din groapa in care a ajuns datorita arestarii luiVlad Filat, insa PL-ul si Mihai Ghimpu nu au facut inca dovada ca au participat la jaful de un miliard de dolari de la BEM, nici nu cred. Care este vina lui Mihai Ghimpu in toata aceasta cadere libera a partidelor din AIE? Ca a stat si a colaborat cu Plahotniuc si Lupu. Nici PDM-ului nu-i prevad un viitor fericit, caci pana la urma, desi singurul arestat este Vlad Filat, lumea voia capul lui Vlad Plahotniuc. De ce mai este PDM-ul inca in sondaje peste pragul electoral? Probabil pentru ca noi moldovenii nu intelegm ce ni se intampla cu adevarat.

Reprezinta partidul infiinta de Platforma DA o alternativa de guvernare? NU, daca ma intrebati pe mine, la viitoarele alegeri parlamentare vomn fi guvernati de pardidele de stanga. Vor reusi ele sa duca Republica Moldova inapoi spre Rusia? NU, caci poporul vegheaza, o spun sondajele: presedinte Usatii, dar premier Maia Sandu.

Petru Bogatu

Petru Bogatu prezice sfarsitul partidelor cu vechime in Republica Moldova