Piata de publicitate online in Republica Moldova s-a triplat in ultimii doi ani, de aceea venim in sprijinul celor ce au nevoie de o astfel de reclama in mediul online cu o super oferta pentru perioada de vara: doar 100 lei/luna pe toate site-urile afiliate portalului e4MD.

Publicitate online Moldova

Am spus mai sus ca ne adresam celor ce au nevoie, pentru a nu intra cu „tancul” peste viitorii clienti. Asteptam pana cand se va intelege ca indiferent daca ai un anunt in makler sau pe 999.md, ai un site personal, publicitatea online poate duce la cresterea afacerii tale cu peste 30% intr-un interval scurt de timp.

Explicatia nevoii de publicitate pe site-uri specializate este destul de simpla, prima pagina de cautare contine 10 rezultate, deci nu pot fi 11 castigatori. In consecinta, atunci cand apelati la un site cum este All MolDova, trebuie sa tineti cont de faptul ca reclama voastra va sta mereu pe prima pagina.

Un mic exemplu: cautati „cabinet stomatologic Ciocana” si veti vedea care este primul rezultat gasit, apoi ar trebui sa va intrebati daca nu ar fi bine sa fiti voi acolo, pentru ceea ce va intereseza ca domeniu de activitate. Reclama directionata este ceva nou in Republica Moldova, iar faptul ca noi avem o experienta de peste 10 ani in domeniul prublicitatii online, ne recomanda.

Cei peste 1,6 milioane de utilizatori de internet sunt potentialii tai clienti, iar noi am reust sa aducem zilnic 10% pe site-urile noastre. Pentru detalii suna la departamentul publiciate: 069-32-29-53 intre orele 8:30 si 15:30 de luni pana vineri.