Mai putinde 10 minute cu Angela Merkel, atat a stat premierul Victor Ponta in cabinetul cancelarului Germaniei. Evident ca dupa intrevedere, acesta s-a laudat ca am rezolvat problema investitorilor nemti in Romania, vor curge ca apa pe Dunare.

Merkel si Ponta

Totusi, desi premierul roman e sigur de asta, Angela Merkel i-a zis in public: „pentru economia germană e foarte important să fie respectate standardele statului de drept, să fie transparenţă şi să nu existe corupţie”, deci este clar, Cancelarul Germaniei e sigura ca totul merge bine in Romania, se referea probabil, neatenta la interlocutor la Bulgaria. Ca si asa suntem la gramada cu ei la aderarea in Schengen, iar dupa recentele discutii despre accesul la munca al romanilor in Germania, cu siguranta ca suntem pe drumul cel bun (nebuni suntem noi ca nu ne dam seama).

Sursa imagine: Academia Catavencu

Declaratia cancelarului cu privire la romanii din Germania este pentru cine stie sa citeasca, cu manusi, adica in loc sa ne spuna pe sleau ca nu ne are la inima, a spus ca cei ce muncesc cinstit, nu vor fi blamati ca restul romanilor, deci .. ce putea sa spuna? Ca ne da afara chiar daca nu se poate?

In balanta, Hans-Peter Friedrich caut ao solutie legala (inexistenta de altfel) de a legaliza expulzarea si interdictia de calătorie pentru „”imigrantii sărăciei”, adica noi si prietenii nostri bulgari.

Teodor Baconschi ne corecteaza pe FaceBook,de fapt intalnirea a durat 13 minute, oricum sursele spun ca erau preconizate 15 (asa prevedea agenda cancelarului), deci nu e mare diferenta, poate trebuiau mentionate si secundele!