Am trecut cu bine in noul an, 2014 se pare ca incepe cu dreptul din toate punctele de vedere, la un sondaj facut printre tineri de Revelion am inteles ca la inceput de an barbatii vor fi primii care vor alege calitatea in ceea ce priveste imbracamintea si incatamintea. Iata de ce am decis sa supunem la vot – merit asau nu merita oferta celor de la Fashion Victim? Esti o victima a modei?

FashionVictim.ro

Magazin Fashion Victim Ro

Iata oferta pentru barbati, cele mai renumite brand-uri intr-un singur magazin de fashion. Precum stiti All Moldova nu este un site care face recomandari fara sa caute mai intai adevarul, deci daca am ajuns sa va recomandam magazinul pentru barbati, inseamna ca celputin 80% din redactie a fost pentru, desi in cazul acesta e vorba de 100%.

Atat femeile cat si barbatii din redactia AlMoldova au decis ca aceatsa este cea mai buna oferta din 2014!

Ce dorim de la tine? Sa ne spui daca chiar am ales bine, daca au produse de calitate – in opinia ta si de ce crezi ceea ce crezi, nu conteaza ce scrii – atata timp cat argumentezi. Aceasta oferta este postata doar pentru a analiza reactia ta, in ceea ce priveste moda pentru barbati in 2014. Daca decizi sa cumperi, ok – dar daca nu am vrea sa stim si motivul. Nu sunt modelele pe placul tau, preturile sunt prea mari sau nu esti multumit(a) de modalitatile de plata si trasport.

Nu in ultimul rand am dori sa stim cum crezi tu, cititorul nostru de zi cu zi ca ar trebui sa arate in 2014 un barbat elegant. Preferi hine de marca sau cumperi orice, doar sa-ti placa cum iti sta? Opinia ta conteaza pentru All Moldova!