Iata ca dupa ce Rusia sub bagheta lui (Ras)Putin a atacat Georgia si a infiintat doua noi state rusesti – Osetia si Abhazia – dupa ce a reusit sa mute Ucraina de pe traseul European, cativa patrioti satui de imperialismul rusesc au decis sa atace Stalingradul – rebotezat Volgograd. Desi mai toata lumea asociaza atentatele recente din Rusia cu Olimpiada de iarna de la Soci, eu cred ca de fapt legatura e directa cu Putin si imperialismul sovietic.

Putin si implicit Rusia nu au vrut niciodata sa-si asume pogromurile savarsite de ei, nu au cerut scuze Poloniei, Romaniei sau alor tari pe care le-au atacat si le-au ucis populatia nevinovata. Nu suntem in nici un caz de partea atentatorilor, care prin faptele lor nu se deosebesc cu nimic de rusi, insa credem ca ele ar trebui sa spuna populatiei rusesti de pretutindeni ca e vremea sa ia atitudine, sa interzica politica de genocid practicata de noua conducere de la Kremlin.

Cred ca e timpul ca tovarasul sef sa spele putina si sa lase Rusia sa urmeze o cale democratica, sa ia exemplu de la China, care cucereste lumea prin productie si seriozitate, nu prin forta armelor. Pana la urma, ce-i poti reprosa unei femei careia Rusia i-a ucis doi barbati? Sa se bucure si sa-l admire pe Putin cum isi arata muschii la TV? Sa aplaude presedintele pe viata al Rusiei, sau sa-i raspunda cu singura metoda pe care rusii o inteleg, victime nevinoavate.

Volgograd