Am decis sa postam pentru cititorii nostrii cate o vorba de duh, din care sa invatam cate ceva, pentru inceput vor fi doar sapte vorbe de duh, de luni pana duminica – cate una – apoi vom trece la 3 de vorbe de duh si intr-un final la 365 de vorbe de duh, stranse si trimise de voi pe facebook.

Mahatma Gandhi – Citate celebre

Evident ca trebuie sa o comentati si sa postati poza, pentru a fi publicata este destul de simplu: intrati pe facebook, in prealabil sunteti unul dintre cei ce urmaresc pagina noastra, trimiteti un mesaj privat cu poza si explicatia, noi o postam pe site si imediat pe facebook!

Mahatma Gandhi ne-a lasat multe astfel de vorbe de duh, asa ca va dam doar pe primele 7, la care va rugamsa va ganditi in fiecare zi – cate una o luati, o analizati – si credem noi ca pana duminica ne putem intalni si discuta despre ce v-a inspirat mai mult in citatele din Mahatma Gandhi.

Numele real – complet – al intemeietorului Indiei moderne este Mohandas Karamchand Gandhi, gasiti detalii suficiente despre viata lui pe wikipedia, in limba romana, engleza sau rusa.

  • „A învăța că în viață, mai ușor se poate învinge ura cu dragostea, minciuna cu adevărul și violența cu abnegația, ar trebui să fie un element fundamental în educația oricărui copil“.
  • „Trăiește ca și cum ai muri mâine și învață ca și cum ai trăi veșnic”.
  • „Ochi pentru ochi, și lumea va deveni oarbă“.
  • „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi în lume”.

In speranta ca v-am deschis o usa noua in gandire, ne revedem peste o saptamana! Dar voi ne puteti scrie in fiecare zi!