Multa lume cauta idei despre cum ar putea sa-si amenajeze bucataria, asa ca impreuna cu cei de la MobArt am decis sa va dam cateva idei, care speram noi vor prinde bine multora. Daca va-u placut ideile pentru mobila la comanda, sau daca aveti voi cateva idei noi, interesante, va rugam sa ajutati cititorii All Moldova sa afle si ei despre aceste idei. Pana la urma un ajutor este mereu binevenit, iar mai multe capete fac mai mult decat unul singur.

In imaginea de mai sus aveti un exemplu de cum putem amenaja bucataria dintr-o casa cu o suprafata ceva mai mare, cum putem integra aparatura elecrtica si cea de gatit in mobilier. Aspectul de casa Eco sporeste farmecul si iti dau si tie impresia ca te afli intr-o lume de basm.

Studii recente arata ca un astfel de aranjament ajuta la mentinerea unui tonus si a unei dispozitii mai bune, chiar si cand pertrecem mai mult timp in bucatarie. Pentru cei ce nu au mult spatiu disponibil, locuiesc la bloc sau bucataria nu are suficient spatiu pentru o astfel de amenajare, cei de la MobArt Chisinau va stau la dispozitie cu sute de modele, proiectate cu ajutorul si sprijinul unui medic de specialitate.