Noul site de Comunicate de presa al portalului e4Ro pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a-si face cunoscute afacerile sau activitatile sau activitatile publice. Ca un simbol al unitatii dintre cele doua maluri de Prut, portalul de comunicate ofera posibilitatea clientilor sai din Romania si Republica Moldova sa se aboneze pentru a publica in mod repetat informatii pe unul dintre cele mai citite site-uri de limba romana.

Comunicate de presa

Atunci cand vrei sa promovezi o afacere, un website sau o pagina de FaceBook, cea ami indicata metoda este sa dai un Comunicat de presa, in asa fel incat atat cititorii site-ului cat si cei interesati intr-un anumit domeniu sa poata gasi cu usurinta informatiile.

Spre deosebire de alte site-uri de agest gen, noul site de comunicate de presa pune un accent deosebit pe calitatea informatiei, a modului de prezentare si a unicitatii textului. Nu sunt acceptate texte care apar pe zeci de site-uri, textele publicat pe site fiind unice.

Pentru a veni in sprijinul abonatilor sai, site-ul ofera posibilitatea de a se redacta comunicatele de catre jurnalisti consacrati, care vor da pe langa un aspect ingrijit articolului si un continut de calitate.

Toti abonatii care platesc pentru redactarea articolelor publicate nu vor plati nimic pentru publicare, iar cum pretul pentru redactarea unui comunicat este de 2 euro/100 de cuvinte, pentru a publica 500 de cuvinte veti plati doar 10 euro, un pret mult mai mic decat pe alte site-uri de acelasi gen. In plus aveti posibilitatea sa faceti platile online, prin sistemul PayPal si sa primiti factura pentru serviciul prestat.