Meseria de bona in Chisinau este din ce in ce mai cautata, iar faptul ca deja salariul unei bone depaseste 2500 de lei este un semn bun. De aceea portalul All Moldova va sta la dispozitie pentru a plasa anunturi cu acest specific chiar in formularul de mai jos. Impreuna cu portalul Caut Bona care a promis sa ne sprijine in acest proiect, avand in vedere ca deja suntem lideri pe piata din Moldova la cautarile legate de menajera in Chisinau, speram sa va folositi de aceasta oportunitate gratuita.

Menajera Chisinau

Posteaza un anunt unic legat de faptul ca esti in cautarea unei bone in Chisinau, sau in cazul in care vrei sa lucrezi ca bona in Chisinau, trimite un anunt in limba romana, detaliat, incearca sa nu fii foarte scurta in prezentare, foloseste cuvantul bona, ingrjire sau copil in asa fel incat acest lucru sa te avantajeze, iar noi iti promitem ca in nici macar o luna de la postarea anuntului vei gasi unloc de munca.

Firmele care intermediaza astfel de angajari, pot plasa si ele anunturi pe site-ul nostru, dar vor trebui sa plateasca un comision de 50 de lei lunar.

Avantajul de a cauta un loc de munca in Chisinau ca bona prin site-ul All Moldova este evident. In afara de pozitionarea pe locuri bune atunci cand se cauta sa ceva pe internet, seriozitatea site-ului nostru este o garantie ca totul va decurge in cel mai corect mod.

Pastrarea unui loc de munca face ca tot mai multe mame sa lasa copii in grija unei bone, iar atunci cand rudele apropiate nu te pot ajuta, va trebui sa angajezi o bona de incredere.

Tot ce se cere de la tine atunci cand plasezi un anunt, este ca acesta sa nu fie copiat, sa incerci sa faci un text unic, care sa nu se regaseasca si pe alte site-uri, pentru ca sansele tale sa fie maxime, atunci cand cineva iti cauta anuntul. Specifica si cartierul in care locuiesti, Botanica, Centru sau Rascani. Faptul ca esti in apropierea locului de munca, reprezinta un avantaj.