Am auzit multe la viata mea, dar sa discuti despre faptul ca Anglea Merkel este fata lui Hitler le depaseste pe toate. Cine a mai reusit sa nascoceasca asa ceva nu stiu, dar sa spui ca ai gasit deja documente in arhiva STASI, ca exista un acord secret intre Rusia, Vatican si SUA, mi se pare deja de domeniul filmelor cu extraterestrii.

Sursa poza : efemeride.ro

Ok, multi nu o prea au la inima pe Angela Merkel, nu e nici frumoasa si nici darnica, dar totusi, fata lui Hitler e cam departe de adevar, chiar si daca esti prieten cu Joules Verne.

Cica s-au prelevat semintele nebunului fascist si s-au pastrat inghetate, pentru ca apoi sa se insemineze artificial unei rude ale Evei Braun. Alta poveste de adormit copii, la fel ca si cele legate de doctorul Klauberg.

Micuta a fost data sub tutela Bisericii Catolice, asta da idee, de ce sa apere si sa ocroteasca tocmai Biserica Catolica un urmas al celui mai mare dement din istoria recenta? Ca sa poata scrie unii acum, prostii, alta explicatie nu exista. Bune ca nu au gasit si copii lui Lenin, Stalin sau mai stiu eu cui, congelati prin beciurile KGB-ului.

Angela Dorothea Kasner a ajuns prin casatoria cu fizicianul Ulrich Merkel sa poarte numele ce a facut din ea cea mai celebra doamna din Europa anilor recenti. Interesant li se pare lor ca noul Papa a fost numit in aceiasi zi in care s-a nascut Hitler, adica la 20 aprilie 2005. Dupa ei, ziua de 20 aprilie e destinata dementului, desi eu cred ca e o zi ca oricare alta, si teoria asta isterica a conspiratiei ar trebui sa inceteze. La drept vorbind, mi se pare ca asemanarea este fix ca cea dintre om si maimuta, doar pentru cei ce sunt convinsi ca teoria lui Darwin e corecta, pentru ei exista si asemanarea din poze.

Sursa: efemeride.ro