Daca de obicei gasim farmacii in Chisinau la orice colt, atunci cand vine vorba de a gasi un cabinet stomatologic de incredere, lucrurile nu mai stau la fel de simplu. De aceea vrem ca pe parcursul urmatoarelor trei luni sa facem o investigatie si sa vedem daca locul ocupat de Cabinetul Stomatologic Ovidiu Arbuz si-a pastrat locul intai in ierarhia cabinetelor stomatologice cu preturi medii din orasul Chisinau.

Cabinet Stomatologic Chisinau

Daca este vorba de clinici cu pretentii, atunci nu stim ce sa zicem, unii spun ca la MedParK ar fi cele mai bune cabinete medicale, insa dupa ce am stat de vorba cu un proaspat absolvent de medicina, sectia stomatologie, nu mai suntem asa de siguri. Pe de alta parte dupa ce am discutat cu un viitor angajat al liniilor aeriene din Emiratele Arabe, care si-a tratat dintii la MedPark, inclinam sa spunem ca in ciudapreturile extrem de mari, lucrarile lor sunt de buna calitate.

Deci ne limitam la categoria preturi medii, unde am avut acces la cateva sute de pacienti intervievati. Aici putem spune cu siguranta ca proprtia de 97% a celor intrebati, au confirmat ca la cabinetul stomatologic al doctorului Arbuz se efectueaza lucrari de calitate, inclusiv pentru cei ce traiesc dintr-o pensie moldoveneasca. Daca s-ar face in Chisnau si lucrari stomatologice de genul Fast & Fixed cu anestezie generala – adica sa dormi in timpul operatiei si sa nu-ti amintesti nimic ar fi minunat!