Gata si sezonul asta de preselectii la Romanii au Talent de la Chisinau, singura intrebare fara raspuns a ramas cea legata de Andra Maruta. Dupa ce am fost sambata si duminica la preselectiile din Chisinau, tot ma framanta ce inaltime are Andra? Poate stiti voi, sau poate vreti sa stiti cum la-a fermecat artista pe Catalin Maruta, pe vremea cand era ea tanara si zglobie, cand pozele cu ea erau mai putin decente decat cele de acum. Nu ca acum ar fi mult mai decente – sau sa nu zic asa – sa zic provocatoare? Cei ce vor raspunsuri, pot cauta biografie actori romani, prima pozitie este si site-ul unde veti gasi pozele facute cu Andra inainte sa fie Maruta.

Daca nu am raspuns la intrebarea care ne framanta: Ce inaltime are Andra Maruta ? putem spune ca am gasit raspunsul la alta intrebare mult mai la moda: Moldovenii au talent? Raspuns sigur: DA! Asa sunt inclinata sa spun dupa ce am participat in acest weekend la preselectiile Romanii au talent de la Chisinau. Moldovenii au atat de mult talent, incat cu siguranta multi vor ajunge in finala concursului.

Abia astept sa inceapa transmisiunile de la PRO TV, sa vad pe cine au selectat cei din juriu, caci ce a facut sala stiu, a aplaudat aproape tot timpul, chiar mi s-a parut ca la noi in Chisinau participantii au fost mult mai seriosi decat la alte editii ale concursului Romanii au talent.