Iata ca si in 2013 caravana Romanii au talent ajunge sa caute talente la Chisinau, dar nu ca pana acum, ci chiar la Hotel Codru din Chisinau. In data de 17 septembrie toti moldovenii sa fie prezenti in Chisinau pentru a se inscrie la preselectiile pentru Romanii au Talent, chiar aici in Republica Moldova. Cautati detaliile pe All Modova din timp pentru a afla cum si cand trebuie sa fii prezent, care este regulamentul si care sunt zilele in care poti dovedi ca ai talent!

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, impreuna cu nelipsitii Smiley si Pavel Bartos abia asteapta sa vada ce talente ascunzi, iar daca pana acum printre participanti numarul moldovenilor era destul de redus, poate si din cauza drumului pana la cel mai apropiat oras, Iasul si Galatiul era o problema, acum Romanii au talent este la Chisinau in 2013 si face selectia pe loc. Chiar daca te faci de ras, tot merita sa vii la preselectii, daca tu ai sa razi, o sa radem si noi cu siguranta cand vei fi pe post. Dar mai mult, ai sansa sa ajungi in finala, sa fii remarcat, si daca Romanii au talent nu te va alege ca fiind cel mai tare, poate ca altii vor fi de alta parere!

O tineti minte pe Ana Munteanu sau pe iluzionistul cu soricel? Ei bine, si tu poti deveni vedeta daca te prezinti la preselctia din 2013 a mega show-ului Romanii au talent, incepand cu ora 10, pe 17 septembrie! Mult succes MOLDOVENE!