Recent Andra a fost la Chsinau sa sustina un concert, iar ce a rmearcat toata presa este ca s-a incadrat perfect in tipologia artistelor venite in ultimii ani sa sustina un concert in capitala Republicii Moldova, adica in pantaloni super-extra scurti. Nu vom scrie acele cuvinte pe care presa le-a spus despre Andra, insa cu siguranta ca daca ar fi avut ceva mai multa inspiratie ar fi fost mult mai bine.

Andra

Andra

De ce vin artistele in tinute de piscina, nu se stie, insa Andra exceleaza in ultimul timp in astfel de tinute provocatoare, poate pentru ai arata lui Maruta ca poate fi oricand o partida buna. Ardeleanca iute la cantat, ne-a explicat pe scena din centrul Chisinaului cu ocazia hramului acestuia, ca „Lucru mare-i omenia” dar si bunul simt.

Cu ceva timp in urma la fel a venit si Andreea Banica, tot la un concert aniversar. E o moda domnule sa arati cat mai putin din garderoba si cat mai multa piele. Poate din acest motiv si cantaretul autohton Ionel Istrati a ales sa ne arate in videoclipul lui „Eu numai, numai” portul popular din Moldova intr-o forma cu totul inedita.

Am zis eu ca e corect sa aratam ca pe ambele maluri de Prut, imbracamintea sumara e ceva la moda. Si daca e sa amintim de Nelu Stratan cu videoclipul sau Zai Zai, cred ca e clar ce se cauta sau ce cred artistii ca se cauta in muzica din ziua de azi.

Daca adaugam paharelele cantate alaturi de butoaie, ne facem o idee generala despre ce trebuie sa canti in zona noastra.

O fi moda, o fi ticul sau taticul, nimeni nu stie, insa cu siguranta e o moda, fetele se arata in costume apropiate Evei, in timp ce barbatii se alatura tot acelorasi femei imbracate sumar (ca sa nu fim rai). Unde sunt zilele in care Demis Roussos canta atat de frumos fara sa fie inconjurat de „pipite”?